Hagyományos egynapos kirándulás Bécsbe

A hagyományos bécsi iskolai kirándulást forró hangulat övezte, hiszen 2018. május 30-án igazi hőség fogadta a Gépipari diákjait Ausztriában.

A meleg elől menekülve rögtön a Seegrotte föld alatti tavát keresték fel először, és a helyszín történetéről hallgattak meg diákjaink egy érdekes ismertetőt, miközben egyre mélyebbre sétáltak az egykori bányában, miközben a hőmérséklet 10 fok körül volt. A látogatást egy csónakázás zárta le, ami bizonyára emlékezetes lesz a résztvevők számára.

Következő helyszín a Naturhistorisches Museum volt, ahol mindenki önállóan ismerkedhetett a múzeum óriási tudástárával, dínók, üstökösök, ősemberek és az épület egyaránt lenyűgözte a csapatot.

A Motorikparkban aztán mindenki futott, ugrált, mászott, hintázott, lógott, attól függően, hogy melyik gyakorlati helyszínt választotta Bécs legnagyobb mozgáskultúra parkjában, mely iskolánk alapterületével megegyező területen található.

A kirándulás Bécs vidámparkjában, a Práterben folytatódott, ahol a legmodernebb attrakciókat is ki lehetett próbálni.

A gépiparisok 11. bécsi kirándulása kiváló hangulatban zárult Biácsi Hajnalka tanárnő és a főszervező, Vécsey Zsolt tanár úr kíséretével.

Az eseményen készült képek itt érhetők el.

Iskolánk az idei évben is részt vesz a  Pénzügyi és Vállalkozói Témahét (Pénz7) programjaiban.

Eseménynaptár

Április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kövess minket közösségi oldalainkon:

Belépés a közösségi szolgálat portálra:

 

1%
Kérjük adójának 1%-ával támogassa az iskolai alapítvány működését.

Az  iskolai alapítvány tevékenységéről ide kattintva kaphat további információt.