Szülői-nevelői bál

2024. március 8-án tartottuk Alapítványunk szervezésében a szülői-nevelői bálunkat. Mivel a bál napja egyben a nemzetközi Nőnap napja is volt, iskolánk diákjai egy kedves műsorral köszöntötték a bál résztvevőit.

Farkas Noel, Kánya László, Molnár Bendegúz humorral átszőtt előadása mosolyt csalt mindenki arcára, Döbrösi Levente és Horváth Ádám gitárral kísért dalát örömmel hallgattuk.

Az igazgatói köszöntő, majd a vacsora elfogyasztása után kezdetét vette a bál, melyhez a zenét volt diákunk, Horváth Máté szolgáltatta. A táncparketten csak a tombola sorsolás ideje alatt volt szünet, a szülői felajánlásoknak köszönhetően sok értékes nyereményt sorsoltunk ki, melyet ezúton is szeretnék még egyszer megköszönni.

Szeretnék még köszönetet mondani a Puskás Szakképző Iskolának, hogy a rendezvény helyszínéül rendelkezésünkre bocsájtották az iskola éttermét. És szeretném megköszönni a kollégáknak a bál szervezésében nyújtott segítségét.

A tombola jegyek árusításából és a támogatói jegyekből befolyt pénzösszeget „Esélyt a Gépiparisoknak” Alapítványuk a kiemelkedő eredményt elért tanulók jutalmazására, versenyekre való utaztatásra, ösztöndíjakra fordítja. Köszönöm a bálon résztvevő, illetve támogatói jegyet vásárló szülőknek, hogy mindehhez hozzájárultak.

Kovácsné Csiszár Ildikó, főszervező

 

 

A jó hangulatú estéről készült fotók képgalériája itt érhető el.

Iskolánk az idei évben is részt vesz a  Pénzügyi és Vállalkozói Témahét (Pénz7) programjaiban.

Eseménynaptár

Május 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Kövess minket közösségi oldalainkon:

Belépés a közösségi szolgálat portálra:

 

1%
Kérjük adójának 1%-ával támogassa az iskolai alapítvány működését.

Az  iskolai alapítvány tevékenységéről ide kattintva kaphat további információt.