Pályaválasztási és Képzési Vásár 2021

A 2021-2022-es tanévben is képviseltettük magunkat a Képzési Vásáron.

A többnapos rendezvény tavaly elmaradt a pandémia miatt, ezért akkor a Gépipariban folyó képzéseket csak a honlapunkon és internetes felületeken tudtuk bemutatni a nagyközönségnek.

Az idei tanévben ismét látványos és kifejezetten az általános iskolás diákok számára összeállított eszközökkel és látványelemekkel készültünk a szakmabemutatóra. Mindhárom képzési területünkből adtunk ízelítőt, legyen az a gépészet, elektronika, illetve az informatika. A pneumatikai és hidraulikai gépek, a robottechnikával kapcsolatos eszközök (pl. robotkar) vagy a különböző nagyképernyős monitorokon látható (és élőben történő) tervezések, mind-mind a Gépipariban zajló minőségi oktatás és képzés elemei. A jelenlévő diákjaink készséggel adtak autentikus tájékoztatást a szülőknek és az általános iskolás tanulóknak egyaránt.

Az iskolában LEGOROBOT szakkör is folyik, diákjaink a sok-sok érdeklődő kisdiákot is bevonták ebbe a látványos és varázslatos világba, úgy, hogy maguk is kipróbálhatták a gépek irányítását. Két meghatározó cég is képviseltette magát a közös standunkon, köszönjük az együttműködést a TDK-Hungary Components Kft-nek és a Schaeffler Savaria Kft-nek!

Samu Sándor

Egyik diákunkkal készült interjú itt érhető el.

Az eseményhez tartozó képgaléria itt érhető el.

Iskolánk az idei évben is részt vesz a  Pénzügyi és Vállalkozói Témahét (Pénz7) programjaiban.

Eseménynaptár

Április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kövess minket közösségi oldalainkon:

Belépés a közösségi szolgálat portálra:

 

1%
Kérjük adójának 1%-ával támogassa az iskolai alapítvány működését.

Az  iskolai alapítvány tevékenységéről ide kattintva kaphat további információt.