Szakmázzunk vetélkedő általános iskolásoknak

Iskolánk humán munkaközössége 2016 november 29-én "Szakmázzunk!" címmel vetélkedőt szervezett az általános iskolák hetedik és nyolcadik osztályosai számára.

Szombathelyi és a Szombathely környéki iskolák három fős csapatai – összesen tizenkettő - vetélkedtek egymással. Rendezvényünket a BPW-Hungária Kft., a Delphi Hungary Kft., iQor Global Services Hungary Kft és a LuK Savaria Kft. támogatták, aminek köszönhetően a résztvevők értékes jutalomban részesültek.

A versenyen a gépészet és az informatikai szakirányhoz köthető játékos, elméleti és kreatív gyakorlati feladatokra került sor iskolánk bemutatásával összekötve. A feladatok összeállítását és értékelését az iskola magyar és történelem szakos tanárai végezték.

A versenyünket támogató nagyvállalatok is bemutatásra kerültek, és az iskolánkban elsajátítható szakmákhoz kötődő jövőbeni munkahelyi lehetőségeket is megismerhették a tanulók.

A verseny végeredménye:

1.helyezett csapat: Kovács Máté, Szabó Tamás, Tömő Martin (8.osztályos tanulók, Szombathelyi Zrínyi Ilona Általános Iskola, felkészítő tanár: Szabóné Tölgyesi Anita)

2.helyezett csapat: Kövér Bence, Szabó Péter, Zsiray Richárd (8.osztályos tanulók, Reményik Sándor Evangélikus Iskola, felkészítő tanár: Juhász Valéria)

3.helyezett csapat: Kiss Dominik, Szabó Marcell, Tóth Máté (8.osztályos tanulók, Szombathelyi Neumann János Általános Iskola, felkészítő tanár: Polcsik Bernadett)

A nagy sikert aratott rendezvényünkről a nádasdi Hétdombi Hírek c. újság decemberi számában jelent meg Kiss-Filek Ildikó beszámolója, aki a Nádasdi Széchenyi István Általános Iskola csapatának felkészítő tanára.

Iskolánk az idei évben is részt vesz a  Pénzügyi és Vállalkozói Témahét (Pénz7) programjaiban.

Eseménynaptár

Május 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Kövess minket közösségi oldalainkon:

Belépés a közösségi szolgálat portálra:

 

1%
Kérjük adójának 1%-ával támogassa az iskolai alapítvány működését.

Az  iskolai alapítvány tevékenységéről ide kattintva kaphat további információt.